9.4. Käsityötä näkyväksi oudoinkin tempauksin

Tänään teimme 7 A-luokan kanssa käsityön näkyvyystyötä kansallisen käsityöviikon kunniaksi. Kolme rohkeinta osallistui tempaukseen, kun enemmistön täytyi vetäytyä kaukokatsojiksi.

Haastoimme Keskustorin suihkulähteellä taphtuneeseen tilaisuuteen virkamiehiä kisaan, mutta varoitusaika taisi olla liian lyhyt. Yleisö käveli ujona ohitse. Lehdessä vastaava henkilö oli lomalla. Ei tilaisuutemme jäi vain harvojen herkuksi. Pistämme jatkossa paremmaksi.

Jaa, että mitä siellä tehtiin? Suihkulähteen ympärille viritettiin lanka ja kilpailun osanottajat virkkasivat Suomen lippujen liehuessa langan mahdollisimman nopeasti ketjuksi.  Tekniikka on tiukka, mutta tyyli vapaa. Laji on arktinen taitolaji, kohta WOA eli World Outdoor Assosiationin hyväksymä, ei vielä olympialaji.

Kisa kuvattiin ja video on nähtävissä…

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *